Ege Postası
Geri

Altınordu'nun hedefi 3 puanla dönmek

Spor Toto 1'inci Lig'de cumartesi günü deplasmanda Play-Off hattındaki rakiplerinden Gazişehir Gaziantep'le karşılaşacak Altınordu, ligin ilk yarısında evinde 2-0 mağlup olduğu rakibini bu kez dize getirmeyi hedefliyor.
Altınordu'nun hedefi 3 puanla dönmek
Haberler / Spor
12 Nisan 2018 Perşembe 11:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dış sahada oynadığı son 6 maçtan 5 galibiyet, 1 beraberlik çıkaran İzmir temsilcisi, evindeki son 6 müsabakada 5 galibiyet, 1 yenilgi alan rakibi karşısında Ümraniyespor mağlubiyetinin yaralarını sarmaya çalışacak. Kırmızı-Lacivertli ekipte, cezalı Hasan ve Mirkan ile sakat Fatih forma giyemeyecek.

Gaziantep temsilcisinin kendileri gibi ikinci yarıda çıkış yakalayan bir takım olduğunu dile getiren Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Her iki takım için de zor bir karşılaşma olacak. İlk 6'daki yerimizi sağlamlaştırmamız için kazanmalıyız. İzmir'e 3 puanla dönecek gücümüz var. Ben takımıma sonuna kadar güveniyorum" dedi. Gazişehir Gaziantep ligde attığı 52 golle en skorer ikinci takım, kalesinde gördüğü 27 golle ise en iyi savunma performansına sahip ikinci ekip konumunda. (DHA)


DHA-Spor - Türkiye-İzmir - Mustafa KÖPRÜLÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası