Ege Postası
Geri

Altınordu'nun konuğu Elazığspor

PTT 1. Lig'de son 3 maçında 1 galibiyet, 2 beraberlik alan 6 puanlı Altınordu, yarın evinde zirve mücadelesi veren 14 puanlı Vartaş Elazığspor'la karşı karşıya gelecek.
Altınordu'nun konuğu Elazığspor
Haberler / Spor
3 Ekim 2015 Cumartesi 14:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Atatürk Stadı'nda saat 17.30'da başlayacak müsabakada Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Karşılaşma TRT HD'den naklen yayınlanacak. Biletler fiyatları kapalı tribünde yer alacak Altınordu seyircisi için 10 TL, kale arkasında oturacak Elazığspor seyircisi için 7.5 TL olarak belirlendi.
İzmir ekibinde kırmızı kart cezalısı sağ bek Uğur Arslan Kuru'nun yerine altyapıdan Kerim Alıcı kadroya dahil edildi. Sakatlıktan çıkan ve hafta içinde takımla çalışmalara başlayan sol bekler Gökhan Yılmaz ile Emre Kara bu hafta riske edilmeyecek. Zorlu bir rakibe karşı mücadele edeceklerinin altını çizen Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "Kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi. Öte yandan Altınordulu Çağlar Söyüncü, U20 Milli Takımı'na, Fatih Aktay, Alican Özfesli, Cengiz Ünder ve Yusuf Acer ise U19 Milli Takımı'na davet edildi.
ALTINORDU
Tolgahan - Serkan, Çağlar, Yusuf Abdioğlu, Yusuf Acer, Yıldıray, Berkay, Timur, Yener, Erdoğan, Göksu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası