Ege Postası
Geri

Altınordu'nun umudu Erdoğan

TFF 1'inci Lig'de pazar günü İzmir derbisinde Göztepe'yi konuk edecek Altınordu'nun gol umudu Erdoğan Yeşilyurt olacak.
Altınordu'nun umudu Erdoğan
Haberler / Spor
25 Ocak 2017 Çarşamba 12:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Santrforlar Göksu ve Üstün'le yollarını ayırdıktan sonra ligin ikinci yarısındaki Eskişehirspor ve Giresunspor deplasmanlarında sağ kanat Erdoğan'ı forvete monte eden teknik direktör Hüseyin Eroğlu, derbide de tercihini gurbetçi futbolcudan yana kullanacak. Altınordu'da takımla çalışmalara başlayan yeni transfer Hasan Kabze'nin ise yedek soyunması bekleniyor.

Teknik direktör Eroğlu'nun en önemli gol silahı Hasan Kabze'yi oyunun gidişatına göre ikinci yarıda sahaya sürmeyi planladığı ifade edildi. Ligde 6 haftadır galip gelemediklerini, liderliği kaptıran Göztepe'nin de kendileri gibi kazanmak için mücadele edeceğini belirten Hüseyin Eroğlu, "Çıkışa geçmek zorundayız. Hedefimiz mutlak galibiyet" dedi. Bornova Stadı'nda oynanacak derbinin bilet fiyatları 15 TL olarak belirlenirken Altınordu taraftarı numaralı, Göztepe taraftarı maraton tribününde yer alacak. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası