Ege Postası
Geri

Altınordu sahasında 4'te 4 yaptı

PTT 1'inci Lig'de dün oynanan Ege derbisinde Denizlispor'u 2-0 yenerek Giresunspor mağlubiyetinin yaralarını saran Altınordu, iç sahada üst üste 4'te 4 yapmanın gururunu yaşadı.
Altınordu sahasında 4'te 4 yaptı
Haberler / Spor
8 Kasım 2015 Pazar 12:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'deki stat sorunu nedeniyle ilk 2 iç saha maçını oynadığı Denizli'de Samsunspor'a 4-0, 1461 Trabzon'a 1-0 yenilen kırmızı lacivertliler, yuvaya döndükten sonra coştu. Atatürk Stadı'nda ilk olarak Alanyaspor'u 3-1 mağlup eden Altınordu, daha sonra sırasıyla Vartaş Elazığspor ve Göztepe'yi 1-0, Denizlispor'u ise 2-0'la mağlup ederek 12 puanı hanesine yazdı.

Geçen sezon Atatürk Stadı'nda oynadığı son 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik elde eden Altınordu, bu sonuçlarla seriyi 10 maçta 9 galibiyet, 1 beraberliğe taşımış oldu. 

Altınordu kalesi olan Atatürk'teki son mağlubiyetini 8 Mart 2015'te Boluspor'a 2-1 yenilerek almıştı. "Biz istemedikten sonra kimse bizi yenemez" diyerek rakiplerine gözdağı veren Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, sonuna kadar play off yarışının içinde olacaklarını vurguladı. Öte yandan stoper Çağlar'ın ilk kez Ümit Milli Takım'a davet edilmesi Altınordu'ya gurur verdi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası