Ege Postası
Geri

Altınordu tesislerine kavuştu

3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluğa doğru koşan Altınordu A.Ş., Seyit Mehmet Özkan’ın 4 aylık çalışmaları sonucunda Kuşadası, Efes ve Pınarbaşı’nda kamp ve antrenman tesislerine kavuştu.
Altınordu tesislerine kavuştu
Haberler / Spor
5 Aralık 2012 Çarşamba 10:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - TÜRKİYE Futbol Federasyonu’nun Altınordu A.Ş.’nin kuruluşunu 8 Ağustos 2012 tarihinde onaylanmasının hemen ardından profesyonel ve genç takım tesisleri için büyük bir çalışma içerisine giren Başkan Seyit Mehmet Özkan, 4 ay gibi kısa bir sürede Şeytan’a adeta cennet inşa etti. İlk iş olarak Kuşadası’ndaki 155 yataklı ve yüzme havuzlu Albatros Oteli, A takım için sürekli kamp merkezine çeviren Özkan, bina içine kondisyon merkezi, dinlenme, oyun ve hobi alanları yaptırdı.
Sezon boyunca Kuşadası’ndaki bu dev merkezde kamp yapan (A) takım, Efes’te kiralanan tesislerde ise antrenmanlarını gerçekleştiriyor. Yaz ayının başında devralınan tesis tamamen elden geçirilirken, Türkiye’de sadece Galatasaray’da bulunan ve kakao ağacı tohumlarının kullanıldığı modern bir çim sahaya kavuşturuldu. Tesis içine inşaatına başlanan diğer 4 çim sahanın ise 10 günlük bir süreçte aktif hale getirilecek ve tüm Altınordu A.Ş. takımlarının kullanımına açılacak.
Diğer yandan Altınordu A.Ş. Futbol Akademi oyuncularını tek çatı altında toplamak amacıyla Pınarbaşı’nda 7 katlı bir bina kiralandı. En üstü hobi alanı, zemini yemekhane olarak restore edilen ve Altınordu’nu renkleriyle donatılan 48 oyunu kapasiteli binada, Altınordu A.Ş. Futbol Akademi oyuncuları, sürekli kamp yapıyor. Binanın arka bölümüne ise bir adet suni çim antrenman sahası yapılması için başlatılan çalışmalar ise artık son aşamasına geldi.
Genel Müdür Murat Dizdar, atılan tüm adımların “planlı”, “programlı” ve “istikrarlı” bir çalışmanın ürünü olduğunu söyleyerek, “Gelecek bizim sloganıyla çıktığımız yolda, tesisleşmeye çok büyük önem veriyoruz. Gerçekten çok kısa süre içinde inşa edilen tesisler, profesyonel takım ve Akademi öğrencileri için büyük önem taşıyor. En büyük amacımız; şu anda üç ayrı merkezdeki tesisleri, tek çatı altına toplayabilmek. Yapılan çalışmaların, sportif başarıyla taçlanması bizleri daha da mutlu ediyor” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası