Ege Postası
Geri

Altınordu transferde umduğunu bulamadı

PTT 1'inci Lig'de geçen sezon 1 puanla kaçırdığı play off hedefine ulaşamayan Altınordu'nun yüzü transferde de gülmedi.
Altınordu transferde umduğunu bulamadı
Haberler / Spor
11 Mayıs 2016 Çarşamba 13:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2014-15'teki kadrosunu büyük ölçüde koruyup sezon boyunca toplam 6 takviye yapan kırmızı lacivertliler, bu oyuncuların 4'üyle yolları ayırdı. Altınordu sezon başında alınanlardan Yıldıray, devre arasında gönderildi. İkinci yarıda kadro dışı bırakılan Yener'in sözleşmesi feshedildi. Son olarak ara transferde gelen Ahmet Arı ile sezon başından bu yana beklenen patlamayı yapamayan Murat Yılmaz'ın bileti kesildi. Altınordu, sezon başında transfer edilen futbolculardan sağ bek Uğur Arslan ve sol bek Emre Kara kadroda kalmayı başardı. 

Öte yandan cuma günü Karşıyaka ile oynayacakları derbiyi kazanarak sezonu galibiyetle noktalamak istediklerini belirten teknik direktör Hüseyin Eroğlu, bu müsabakanın ardından yapılacak değerlendirmeye göre, takımdan elenecek isimlere yenilerinin eklenebileceğini söyledi. 

Altınordu'da kırmızı kart cezalısı Arif, tedavileri süren Berkay ve Uğur Arslan ile Freiburg'la prensipte anlaşan Çağlar forma giyemeyecek. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası