Ege Postası
Geri

Altınordu’da Ufuk Kahraman dönemi sona erdi

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu’da Teknik Direktör Ufuk Kahraman ile yollar ayrıldı. Spor Toto 1. Lig’de bu sezon üst üste alınan başarısız sonuçların ardından Başkan Seyit Mehmet Özkan, takımın kötü gidişatına el koydu.
Altınordu’da Ufuk Kahraman dönemi sona erdi
Haberler / Spor
14 Aralık 2022 Çarşamba 12:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Spor Toto 1. Lig’de son haftalarda alınan başarısız sonuçlardan sonra Altınordu, Teknik Direktör Ufuk Kahraman ile yollarının ayrıldığını açıkladı.

Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi: “A Takım Teknik Direktörümüz Ufuk Kahraman ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine bugüne kadar vermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz.”

Başkan Seyit Mehmet Özkan, “Ufuk Kahraman ile 14 yıldır birlikteydik. Ufuk hoca, eski teknik direktörümüz Hüseyin Eroğlu’nun ekibinde çok başarılı işler yaptı ve takımımızın kazanmış olduğu bir çok başarıda onunda payı vardı. Geçmişte birçok başarılı işlere imza attı. Ligde alınan başarısız sonuçların ardından bir kan değişimine ihtiyaç oldu. Şu anda böylesine bir ayrılık gerçekleşti. Bu ayrılık bir dönemsel ayrılıktır. İlerleyen periyotta Ufuk hocamız ile farklı birliktelikler olacaktır” dedi.

Ufuk Kahraman da “14 yıldır Seyit Mehmet Özkan ile beraber çalışıyorum. Ondan çok şey öğrendim. Onun yanındayken evlendim. Yollarımız ilerleyen süreçte mutlaka kesişecektir. Sezon başında kurmuş olduğumuz takımın başarılı olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Kahraman, Altınordu’nun başında bu sezon 16 maça çıkarken, 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı. Ayrıca İzmir temsilcisi ligde topladığı 12 puanla düşme hattında bulunuyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası