Ege Postası
Geri

Altınordu’da kalecilere özel idman

Göztepe ile 28 Ağustos Pazar günü saat 21.45’te karşılaşacak Altınordu’da kaleciler, özel bir idmanla maça hazırlanıyor.
Altınordu’da kalecilere özel idman
Haberler / Spor
26 Ağustos 2016 Cuma 11:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TFF 1. Lig’de pazar günü Göztepe ile oynayacakları İzmir derbisine hazırlanan Altınordu’da kaleciler, özel bir idmanla maça hazırlanıyor. Kaleci Antrenörü Atilla Küçüktaka’nın geliştirdiği ve kalecilerin yüksekten gelen toplardaki odaklanma, reaksiyon, patlayıcılık ve çabukluk yeteneklerini geliştirici idmana A takım kadrosundaki tüm kaleciler katıldı. 
Yüksek ve yakın bir platformdan kaleye direkt şut atılmasından oluşan antrenmanın maç içerisindeki durumları birebir yansıttığını belirten Küçüktaka, “Kalecilerimizin gelişimine katkı sağlayacak bir çalışma. Sonuçlarını kısa sürede almaya başladık” dedi.


Göztepe maçı hazırlıklarını sürdüren Altınordu’da Uğur Arslan Kuru fizyoterapist eşliğinde çalışmalara devam ederken, sol bacak kasığında ödem tespit edilen Erdoğan Yeşilyurt ise dinleniyor. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası