Ege Postası
Geri

Altınordulu forvetler altın çağını yaşıyor

Spor Toto 1'nci Lig'de Play-Off hattında yer alan Altınordu'nun forvetleri bu sezon kırmızı-lacivertli formayla futbol kariyerlerinin en parlak dönemini yaşıyor.
Altınordulu forvetler altın çağını yaşıyor
Haberler / Spor
6 Mart 2018 Salı 12:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir ekibinin en skorer ismi Kerim Avcı, attığı 11 golle en verimli sezonunu geçiriyor. 2014-15 sezonunda İzmir ekibinde 5 kez rakip fileleri sarsan gurbetçi oyuncu, 2015-16'da Balıkesirspor'da 8 gol attı. Kerim, geçen sezon Demir Grup Sivasspor'da ise 3 gol kaydetti. Kerim'i 9 golle izleyen gurbetçi santrfor Mirkan da Türkiye kariyerinde zirveye ulaştı. Daha önce 2014-15'te Eskişehirspor formasıyla 1 gol atan Mirkan, bir sonraki sezon Göztepe'de 4 kez rakip ağları havalandırdı. Golcü oyuncu İsveç ekibi Dalkurd'da ise 12 gol attı.

Altyapıdan yetişin sağ kanat Barış, bu sezon ligin en dikkat çeken futbolcularından biri olmayı başardı. Geçen sezon A takıma yükselen ve 3 gol kaydeden genç krampon, bu sezon attığı 8 golle takımını sırtladı. İzmir temsilcisinin bir başka gurbetçi futbolcusu Erdoğan ise 6 kez rakip fileleri sarsarak kendini aştı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası