Ege Postası
Geri

Amerika'daki Ahıskalılardan Bursa'ya yardım

Amerika’nın Dayton şehrinde faaliyet gösteren Amerika Ahıska Türk Derneği (AATS) üyeleri, Bursa'daki ihtiyaç sahibi erzak yardımı yaptı.         Tüm Ahıskalılar Sosyal İktisadi İşbirliği ve Yardımlaşma...
Amerika'daki Ahıskalılardan Bursa'ya yardım
Haberler / Genel
2 Ağustos 2013 Cuma 12:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Amerika’nın Dayton şehrinde faaliyet gösteren Amerika Ahıska Türk Derneği (AATS) üyeleri, Bursa'daki ihtiyaç sahibi erzak yardımı yaptı.

        Tüm Ahıskalılar Sosyal İktisadi İşbirliği ve Yardımlaşma Derneği ( TASİYAD) vasıtasıyla yardımlarını ulaştıran Amerika Ahıska Türk Derneği üyeleri, yaklaşık 3 yıldır Amerika'da yaşayan Ahıska Türk toplumuna hizmet sunmaya çalışıyor.

        Ramazan ayı münasebetiyle bir yardım kampanyası başlattıklarını belirten AATS Başkanı Cumali Habibov, "İhtiyaç sahibi hemşehrilerimizi görmezlikten gelemedik ve biz de gıda paketi çalışması yaptık." dedi.

        TASİYAD Başkanı Habibullah Mürsel ise "Dar gelirli hemşehrilerimize bu yardımı gönderen Amerika'daki soydaşlarımızın bu hassasiyeti bizi ziyadesiyle memnun etti." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası