Ege Postası
Geri

Amerikalı öğrenciler Kahramanmaraş’ı gezdi

Amerikan Balkan Dernekleri Federasyonu'nun (FEBA) katkılarıyla Amerika’nın Chicago şehrinden bir haftalık ziyaret için Kahramanmaraş’a gelen 20 kişilik öğrenci gurubu, kentin tarihi ve turistlik yerlerini gezdi.         Ulu...
Amerikalı öğrenciler Kahramanmaraş’ı gezdi
Haberler / Genel
23 Temmuz 2013 Salı 08:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Amerikan Balkan Dernekleri Federasyonu'nun (FEBA) katkılarıyla Amerika’nın Chicago şehrinden bir haftalık ziyaret için Kahramanmaraş’a gelen 20 kişilik öğrenci gurubu, kentin tarihi ve turistlik yerlerini gezdi.

        Ulu Camii, Maraş Kalesi, kapalı çarşı ve konakları ziyaret eden öğrenciler, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Maraş dondurmasını tatmayı ihmal etmeyen öğrenciler, dondurmanın tadına hayran kaldı. Kimse Yok mu Derneği Kahramanmaraş Şubesi'ni de ziyaret eden öğrenciler, dernek faaliyetleriyle ilgili Şube Başkanı Mustafa Timurbanga'dan bilgi aldı. Öğrencilere slayt gösterisi eşliğinde bilgi veren Timurbanga, derneğin dünya çapında yardım faaliyetleri yürüttüğünü kaydetti.
Timurbanga, Kimse Yok mu Derneği Kahramanmaraş Şubesi olarak ‘Kardeş aile projesi’ kapsamında Muş'ta 400, Adıyaman’da 500, Diyarbakır'da bin 100 aileye gıda yardımı yapıldığını ifade etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası