Ege Postası
Geri

Anadol mübadele yıllarını anlattı

İzmir'in Dikili İlçesi'nin Bademli Mahallesi'nde düzenlenen ‘Bademli Etkinlik Günleri' kapsamında konuk olan 23'üncü dönem CHP İzmir Milletvekili Kemal Anadol mübadele yıllarını anlattı.
Anadol mübadele yıllarını anlattı
Haberler / İzmir
19 Ağustos 2016 Cuma 15:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bademli Muhtarlığı'nın düzenlediği, Bademli Kültür Sanat ve Gelişim Derneği ile Bademli Doğayı Koruma ve Su Sporları Derneği'nin destek verdiği Bademli Etkinlik Günleri kapsamında eski Zeytinyağ Fabrikası'nda siyasetçi-yazar Kemal Anadol konuk edildi. Vatandaşlarla sohbet eden Anadol, mübadele yıllarını anlattı. 

Ayrıca Zeytinyağ Fabrikası içinde ressam Özen Araser, tarafından canlı performans yapıldı. Ressam Sinem Ayman ve Yılmaz Şenol tarafından kişisel resim sergileri ve Bademli kadınları el sanatları sergileri de açıldı. Etkinlikler 26 Ağustos'ta karikatürist Nuri Kurtcebe ile atölye çalışması ve Mustafa Kemal Atatürk konulu söyleşi ile sona erecek. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası