Ege Postası
Geri

Anafen Dershanesi öğrencileri Bursa’nın gururu oldu

İlköğretim 8. sınıf öğrencilerinin girdiği Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçları açıklandı. Bursa’da, Özel Sevgi Çiçeği Anafen Dershanesi öğrencileri Emre Faik Gökçe ile Mustafa Aydoğdu, soruların tamamını doğru yaparak Türkiye...
Anafen Dershanesi öğrencileri Bursa’nın gururu oldu
Haberler / Genel
12 Temmuz 2013 Cuma 12:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İlköğretim 8. sınıf öğrencilerinin girdiği Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçları açıklandı. Bursa’da, Özel Sevgi Çiçeği Anafen Dershanesi öğrencileri Emre Faik Gökçe ile Mustafa Aydoğdu, soruların tamamını doğru yaparak Türkiye birincisi oldu.

Dershane binasında basın toplantısı düzenleyen Anafen Dershaneleri Eğitim Koordinatörü Medeni Ormancı, başarılı öğrencileri kamuoyuna tanıttı. Dershane olarak Bursa’da 25 yıldır elde ettikleri başarılarla takdir topladıklarını ifade eden Ormancı, 2010 yılında 51, 2011 yılında 14 ve 2012 yılında ise 10 öğrencinin sorularının tamamını yaparak Türkiye birincisi olduğunu hatırlattı.

Bu sene de Emre Faik Gökçe ile Mustafa Aydoğdu isimli öğrencilerin, soruların tamamını yaparak 700 tam puan aldığını ve Türkiye birincisi olduğunu belirten Ormancı, okul puanı eklendiğinde öğrencilerin Türkiye birincisi 16 öğrencinin arasına giremediğini kaydetti. Ormancı, Emre Faik Gökçe’nin Bursa 10.su ve Türkiye 164.sü, Mustafa Aydoğdu’nun da Bursa 21.si ve Türkiye 279.su olduğunu da sözlerine ekledi.

Öğrencilerden Emre Faik Gökçe, hazırlık sınavlarında soruların tamamını yaptığını ancak SBS’de bunu beklemediğini söyledi. İstanbul’da Galatasaray Lisesi ya da İstanbul Erkek lisesinde okumayı istediğini belirtti.

Emre Faik Gökçe’nin babası Ali Fuat Gökçe de, oğlundan böyle bir başarı beklediklerini ve çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Mustafa Aydoğdu ise düzenli çalıştığını ve son haftalarda daha çok çalıştığını vurguladı. Böyle bir sonucun kendisi için de sürpriz olduğunu kaydeden Aydoğdu, Galatasaray Lisesi ya da Fatih Koleji’nde okumak istediğini kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası