Ege Postası
Geri

Ankara'da İzmirlileri şaşırtan tesadüf!

AK Parti'de ilginç bir tesadüf yaşanıyor. İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın genel başkan seçileceği kongrenin yapılacağı Ankara Arena'nın bulunduğu yerin çevre düzenlemesini kısa bir süre partinin İzmir İl Başkanlığı koltuğunda oturan iş adamı Abdullah Tekbaş yapıyor.  Yıldırım'ın genel başkan seçileceği salonun çevresi o'na emanet
Ankara'da İzmirlileri şaşırtan tesadüf!
Haberler / Politika
21 Mayıs 2016 Cumartesi 14:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın AK Parti Genel Başkanı seçileceği olağanüstü kongre için Ankara'ya giden İzmirliler, kongrenin yapılacağı Ankara Arena Spor Salonu'nun önünde sürpriz bir tesadüfle karşılaştı.

TEKBAŞ SÜRPRİZİ

Salonun bulunduğu yerin çevre düzenlemesini, 2012 yılında Konak İlçe Seçim Kurulu'nun kararıyla Ömer Cİhat Akay'ın yerine kısa bir süre AK Parti İzmir İl Başkanlığı koltuğuna oturan Abdullah Tekbaş'ın sahibi olduğu peyzaj şirketi yapıyor.

YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Tekbaş, kongreye saatler kala salonun çevresinde yapılan çiçekleme çalışmalarını bizzat yakından takip ediyor.

Salonun bulunduğu yerin çevre düzenlemesi yaklaşık 2 aydır şirketi tarafından yapılan Tekbaş, İzmir Milletvekili Yıldırım'ın genel başkan seçileceği kongre olması nedeniyle farklı bir heyecanla çalışmaları sürdürüyor.

TEKBAŞ: GÜZEL BİR TESADÜF

Ege Postası'na konuşan Tekbaş, "Sayın Binali Yıldırım, İzmirlilerin ve Türkiye'nin sevdiği bir isim. Bizim gönlümüzdeki yeri çok farklı...İki aydır salonun etrafının peyzaj düzenlemesini yapıyorduk. Güzel bir tesadüf oldu. Renk renk çiçeklendirdik. Salonun içi kadar dışı da partililer tarafından çok beğenilecek" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası