Ege Postası
Geri

Ankara'da hareketli dakikalar... ABD'li heyet adliyede

FETÖ ile ilgili görüşmeler için Ankara'ya gelen ve aralarında FBI yetkililerinin de bulunduğu heyet, temaslarına Ankara Adliyesi'nde başladı. CNN TÜRK muhabiri Serhat Dal'ın edindiği bilgiye göre; ABD'li heyetin FETÖ imamı Kemal Batmaz'ın ifadesine başvuracaklarını bildirdi.
Ankara'da hareketli dakikalar... ABD'li heyet adliyede
Haberler / Güncel
3 Ocak 2019 Perşembe 12:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ABD’li yetkililerden oluşan bir heyet, Fetullahçı Terör Örgütüyle (FETÖ) ilgili Türkiye’nin ABD’ye sunduğu yeni deliller konusundaki gelişmeleri değerlendirmek ve bilgi almak üzere Ankara’ya geldi. ABD’li heyet bugün ilk olarak temaslarına Ankara Adliyesinde başladı. Heyet, Ankara Adliyesinde bir gün önce hazırlanan ve boyanan duruşma salonunda görülen FETÖ davasını izledi. ABD’li heyetin izlediği duruşma ile ilgili olarak basın mensupları henüz bilgilendirilmedi.

Duruşmanın şu dakikalarda devam ettiği bildirildi. Heyet, yarın da Ankara Emniyetine giderek devam eden soruşturma ve uygulanan usuller hakkında bilgi alacağı bildirildi.

ABD'den gelen heyetin Ankara Adliyesi'nde video konferansla FETÖ imam Kemal Batmaz'ın ve bazı FETÖ üyelerinin ifadelerine başvuracağı öğrenildi.

Gelişmeler birazdan...

(Hürriyet)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası