Ege Postası
Geri

Ankara'da yangın: 3 iş yeri ile 1 gecekondu tamamen yandı (Özel)

Ankara’da bir işyerinde başlayan yangının bitişiğindekilere sıçraması sonucu çıkan yangında 3 iş yeri ile 1 gecekondu kullanılamaz hale geldi. Öğle saatlerinde gerçekleşen olay, Altındağ ilçesi Bentderesi Caddesi’nde meydana geldi....
Ankara'da yangın: 3 iş yeri ile 1 gecekondu tamamen yandı (Özel)
Haberler / Güncel
3 Mayıs 2013 Cuma 16:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara’da bir işyerinde başlayan yangının bitişiğindekilere sıçraması sonucu çıkan yangında 3 iş yeri ile 1 gecekondu kullanılamaz hale geldi.

Öğle saatlerinde gerçekleşen olay, Altındağ ilçesi Bentderesi Caddesi’nde meydana geldi. Cadde üzerinde bulunan oto yedek parça ve lastik satan iş yerlerinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler bitişikte bulunan diğer iş yerlerine ve arkalarında bulunan bir gecekonduya sıçradı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangın söndürme çalışmalarına başladı. Ekipler, yetersiz kalınca bölgeye takviye ekipler sevk edildi. Gecekondunun boş olması ve diğer iş yerlerindeki çalışanların kendilerini hemen dışarı atması olası bir can kaybını önledi.

Çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, yangında 3 iş yeri ile 1 gecekondu kullanılamaz hale geldi. Görgü tanıkları yangının bir anda çıktığını ve bitişiğindeki iş yerlerine sıçradığını söyledi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası