Ege Postası
Geri

Ankara merkezli 5 ilde operasyon: Gözaltılar arasında İzmirli siyasiler de var

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın 5 ilde yürüttüğü ‘nitelikli dolandırıcılık ve evrakta sahtecilik’ operasyonunun İzmir ayağında gözaltına alınanlar arasında geçmişte yerel siyasette görev almış isimler de bulunuyor.
Ankara merkezli 5 ilde operasyon: Gözaltılar arasında İzmirli siyasiler de var
Haberler / Güncel
18 Ocak 2022 Salı 21:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI – Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü ‘nitelikli dolandırıcılık, evrakta sahtecilik ve özel belgede sahtecilik’ soruşturması kapsamında, aralarında İzmir’in de bulunduğu 5 ilde operasyon düzenlendi. 

İzmir’de İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda gözaltına alınan isimler arasında geçmişte İzmir siyasetinde aktif rol almış isimler de bulunuyor.

Gözaltına alınan isimler AK Parti İzmir eski İl Başkan Yardımcısı M.G, İl Yönetim Kurulu üyesi E.T ve eski İl Yönetim Kurulu üyesi İ.Ö’nün de yer aldığı öğrenildi. Gözaltına alınan isimlerin Ankara’ya getirileceği belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası