Ege Postası
Geri

Ankara merkezli operasyonda gözaltına alınan AK Partili 4 kişi serbest!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yaptığı dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan AK Partili 4 isim çıkarıldıkları mahkeme tarafından serbest bırakıldı.
Ankara merkezli operasyonda gözaltına alınan AK Partili 4 kişi serbest!
Haberler / Güncel
22 Ocak 2022 Cumartesi 23:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Geçtiğimiz günlerde Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı “gizli bir oluşum” kurarak dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen bir suç örgütü için harekete geçmiş ve operasyon kapsmaında İzmir'in aralarında olduğu birçok ilde çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı.

Soruşturma kapsamında örgütlü olarak dolandırıcılık ve sahtecilik iddiasıyla gözaltına alınan kişiler arasında AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi E.T, eski İzmir İl Başkan Yardımcısı M.G ile eski Yönetim Kurulu üyeleri İ.Ö ve C.G gözaltına alınarak Ankara’ya götürülmüştü.

Ankara Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinini ardından adliyeye sevk edilen AK Partili 4 isim M.G., E.T., İ.Ö. ve C.G. savcıya verdikleri ifadenin ardından Sulh Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıktı. 4 isim denetimli serbestlik kararıyla serbest kaldı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası