Ege Postası
Geri

Ankara’da Gezi Parkı eylemcisi 22 kişi cezavine gönderildi

Ankara’da Gezi Parkı eylemleri kapsamında mahkemeye çıkarılan 25 kişiden 22’si sorgulamaları sonucu tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Mahkekeme heyeti, 3 kişiyi de adli kontrol şartı ile serbest bıraktı. Başkent polis ekiplerinin değişik...
Ankara’da Gezi Parkı eylemcisi 22 kişi cezavine gönderildi
Haberler / Güncel
22 Haziran 2013 Cumartesi 10:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara’da Gezi Parkı eylemleri kapsamında mahkemeye çıkarılan 25 kişiden 22’si sorgulamaları sonucu tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Mahkekeme heyeti, 3 kişiyi de adli kontrol şartı ile serbest bıraktı.

Başkent polis ekiplerinin değişik adreslere düzenlediği baskınlar sonucu gözaltına alınan Gezi eylemcilerinin Ankara Adliyesi'ndeki sorgulamaları dünden bu yana devam etti. Eylemleri organize edip, şiddet kullandığı tespit edilen 25 kişiden 22'si cezaevine gönderildi. Üç kişi de adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Sorgulama esnasında adliye önünde saatlerce zanlıları destekleyen kalabalık bir grup bekledi. Taşkınlık yapan grup ile polis arasında kısa süreli bir arbede yaşandı. Polis, bu esnada toplananlara gaz bombası sıktı. Grup, tutuklanan zanlıların saat 10.00 sıralarında adliyeden çıkartılıp, cezaevine gönderilirken sloganlar atmaya devam etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası