Ege Postası
Geri

Anneannesini rehin alıp ortalığı kan gölüne çevirmişti: Akıl sağlığı yerinde değilmiş!

İzmir'de tartıştığı anneannesi A.U.'yu (86) boynundan yaralayıp, rehin alan ve aynı bıçakla kendisini de göğsünden yaralayan Y.E.'nin (30) akli dengesinin yerinde olmadığı ortaya çıktı.
Anneannesini rehin alıp ortalığı kan gölüne çevirmişti: Akıl sağlığı yerinde değilmiş!
Haberler / 3. Sayfa
7 Haziran 2024 Cuma 17:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, dün saat 18.00 sıralarında, Karşıyaka ilçesi Bahriye Üçok Bulvarı 14 numarada meydana geldi. İddiaya göre Y.E., aynı evde oturduğu anneannesi A.U. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle Y.E., anneannesine bıçakla saldırıp boynundan yaraladı. Y.E., bu sırada kendisini de göğsünden yaraladı. Kavga seslerini duyan komşuların ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Y.E.'nin rehin aldığı anneannesini bırakmaması üzerine, Polis özel harekat ekipleri de bölgeye sevk edildi. Dairenin giriş kapısında gerekli emniyet tedbirlerinin alınmasının ardından şüpheli Y.E.'nin, evdeki diğer odaya geçmesi üzerine polis, A.U.'yu çıkarıp kurtardı.

Daha sonra özel harekat ve Karşıyaka Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin operasyonuyla, balkona çıktığı belirlenen Y.E. etkisiz hale getirildi. Y.E. ve anneannesi A.U., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İzmir Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Y.E. ve A.U.'nun sağlık durumlarının iyi olduğu, hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Polisin soruşturmasında, Y.E.'nin akli dengesinin yerinde olmadığı ve raporunun bulunduğu ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

 

İzmir'de torun dehşeti; Anneannesini boğazından bıçaklayıp rehin aldı, operasyonla yakalandı

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası