Ege Postası
Geri

Annelerin yüz karası tutuklandı!

Afyonkarahisar'da fuhşa aracılık ettiği belirlenen şüpheli ile mağdur çocuğun fuhşa zorlanmasına göz yumduğu ve bu yolla haksız kazanç sağladığı belirlenen anne yakalanarak, tutuklandı.
Annelerin yüz karası tutuklandı!
Haberler / 3. Sayfa
15 Eylül 2026 Salı 11:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, suça sürüklenen ve yaşı küçük kişileri yüksek gelir vaadiyle fuhşa teşvik eden, aracılık sağlayarak haksız kazanç temin ettiği tespit edilen U.K.'yi adli makamlardan alınan kararlar doğrultusunda takibe aldı. 'Fuhşa teşvik, aracılık ve zorlama' suçlamasıyla yürütülen teknik ve fiziki takip sonucu U.K.'nin, suça sürüklenen mağdur M.B.Ö.'nün annesi Ö.T.'ye farklı tarihlerde para aktardığı, annenin de bu durumu bilerek haksız gelir elde etmek amacıyla göz yumduğu tespit edildi.

Eş zamanlı operasyonla gözaltına alınan U.K. ve Ö.T., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Ege Postası