Ege Postası
Geri

Antalya'da uluslararası uyuşturucu şebekesine operasyon

Antalya Emniyeti'nin uluslararası uyuşturucu ticareti yapan bir şebekeye yönelik operasyonunda, 35 kg. eroin ele geçirildi. Biri Arnavutluk uyruklu beş şüpheli gözaltına alındı.Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü...
Antalya'da uluslararası uyuşturucu şebekesine operasyon
Haberler / Güncel
3 Ağustos 2013 Cumartesi 13:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Antalya Emniyeti'nin uluslararası uyuşturucu ticareti yapan bir şebekeye yönelik operasyonunda, 35 kg. eroin ele geçirildi. Biri Arnavutluk uyruklu beş şüpheli gözaltına alındı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri, uluslararası uyuşturucu ticareti yapan bir suç şebekesine yönelik çalışma başlattı. Yaklaşık yedi ay süren teknik çalışmanın ardından Antalya, İstanbul ve Tekirdağ'da eşzamanlı operasyon düzenlendi. Doğu illerinden temin edilen 35 kilo 664 gr. eroin, Arnavutluk'a götürülmek üzere Çorlu'da bir binanın otoparkında. Arnavut B.B.'ye teslim edildiği sırada ele geçirildi. Ayrıca eroin satışının karşılığı olan 19 bin Euro ve bir adet ruhsatsız tabancaya da el koyuldu. Antalya'da bu yıl içinde tek seferde en büyük miktarda eroinin ele geçirildiği operasyonda, B.B.'nin yanısıra H.M.T., A.A., F.G. ve S.K. gözaltına alındı. Zanlılar, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

İKİ OPERASYON DAHA

Öte yandan Narkotik ekiplerinin yürüttüğü diğer iki operasyonun birinde, Antalya'nın Kepez ilçesindeki bir evin müştemilatının istinat duvarına saklanmış bin 310 gr. eroin, 4 gr. esrar maddesi ve bir adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayla ilgili olarak baba oğul oldukları öğrenilen A.O. ve S.O. yakalandı. Diğer operasyonda ise Muratpaşa ilçesinde ikamet eden ve uyuşturucu pazarladığı iddia edilen O.U. isimli şahıs, 10 kilo 500 gr. esrar maddesiyle yakalandı. Zanlılar, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası