Ege Postası
Geri

Antalyalı çocuklar 23 Nisan'da eğlenceye doyacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklarla eğlence ve sanatın iç içe olduğu dolu dolu bir programla kutlayacak. Dört gün sürecek 4’üncü Antalya Çocuk ve Oyun Şenliği’nde çocuklar doyasıya...
Antalyalı çocuklar 23 Nisan'da eğlenceye doyacak
Haberler / Güncel
15 Nisan 2013 Pazartesi 16:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Antalya Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklarla eğlence ve sanatın iç içe olduğu dolu dolu bir programla kutlayacak. Dört gün sürecek 4’üncü Antalya Çocuk ve Oyun Şenliği’nde çocuklar doyasıya eğlenecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın organize ettiği 4’üncü Antalya Çocuk ve Oyun Şenliği, Antalya’daki sanat okullarının ve ilköğretim okullarının katılımıyla 20-23 Nisan tarihleri arasında Antalya Kültür Merkezi (AKM)'nde yapılacak. Çocukların kültürel ve bireysel gelişimlerini desteklemek, sosyal becerilerini kuvvetlendirmek, eğlenceli vakit geçirmelerine, mutlu olmalarına ve yüzlerindeki gülümsemeye tanıklık etmek amacıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirilecek.

Oyun şenliğinde 4 gün boyunca çocuklar için animasyonlar, sahne gösterileri, oyun parkları, jonglör, kukla, sihirbaz gösterileri, karaoke yarışmaları ile topaç çevirme, ip atlama, seksek, yakan top, körebe gibi eski sokak oyunları düzenlenecek. Atölye çalışmalarının da yapılacağı etkinlik kapsamında çocuklara kukla, maket uçak, seramik, ebru, resim, puzzle, uçurtma, origami yapımı öğretilecek, dans, ritim, mektup yazma atölyeleri gerçekleştirilecek. Ayrıca; futbol, basketbol, hentbol, bocce, dart, paintball, okçuluk, golf gibi sportif aktiviteler yapılacak.

Şenlik kapsamında, 23 Nisan Salı günü AKM önünde ve Atatürk Kültür Parkı içinde Uçurtma Şenliği düzenlenecek. Büyükşehir Belediyesi tarafından Antalyalı çocuklara 4 bin uçurtma dağıtılacak. Antalya semaları rengarenk uçurtmalarla dolacak. Çocuklar, büyükleri ile birlikte uçurtma uçurmanın keyfini yaşayacak. Şenlikte bir de santranç turnuvası gerçekleştirilecek.

Antalya’daki sanat okulları ile kreş ve ilköğretim okulları da 4’üncü Antalya Çocuk ve Oyun Şenliği’nde çeşitli gösteriler sunacak. Tiyatro grupları, çocuk oyunları sahnelerken, çocuklar müzikal gösteriler sergileyecek. Antalya Çocuk ve Oyun Şenliği’nde, çocuklar ve tekrar çocukluğunu yaşamak isteyen büyükler keyifli bir 23 Nisan haftası yaşayacak.




YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası