Ege Postası
Geri

Apartmanda çıkan küçük yangın tüpçüyü bayılttı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir apartman katında, aspiratörden küçük çaplı yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiyeleri gören alt kattaki tüpçüde çalışan bir kadın, korkudan bayıldı. Saat 11.00 sularında, Azerbaycan Bulvarı'nda...
Apartmanda çıkan küçük yangın tüpçüyü bayılttı
Haberler / Güncel
30 Mayıs 2013 Perşembe 12:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir apartman katında, aspiratörden küçük çaplı yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiyeleri gören alt kattaki tüpçüde çalışan bir kadın, korkudan bayıldı.

Saat 11.00 sularında, Azerbaycan Bulvarı'nda bir apartman dairesinin mutfağındaki aspiratörden çıkan küçük yangın, yoğun duman oluşturdu. Ev sahipleri tarafından farkedilen koku ve dumanlar üzerine hemen itfaiye haber verildi. Edremit İtfaiyesi, olay yerine kısa sürede ulaştı. O esnada apartmanın alt katındaki tüpçü dükkanında çalışan Özlem isimli bir kadın, itfaiye araçlarını görünce fenalaşarak baygınlık geçirdi. İtfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alırken kadın için de sağlık görevlileri çağrıldı. Çiçekçi dükkanında tedavisi yapılan kadının, yangının işyerine sıçramasından koktuğu için fenalaştığı öğrenildi.

Edremit Belediye Başkan Vekili Fatih Çağlar’ da gelerek yangın hakkında bilgi aldı, ev sahiplerine geçmiş olsun dileğinde bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası