Ege Postası
Geri

Apollon Limassol - Trabzonspor maçı 22.05'te NTV'de

Tarihinin ilk UEFA Avrupa Ligi grup maçına çıkacak olan Trabzonspor, bu akşam deplasmanda Apollon ile karşı karşıya gelecek. Saat 22.05'te başlayacak mücadele NTV'den naklen ekranlara gelecek.Trabzonspor tarihinde ilk UEFA Avrupa Ligi grup maçına...
Apollon Limassol - Trabzonspor maçı 22.05'te NTV'de
Haberler / Spor
19 Eylül 2013 Perşembe 12:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tarihinin ilk UEFA Avrupa Ligi grup maçına çıkacak olan Trabzonspor, bu akşam deplasmanda Apollon ile karşı karşıya gelecek. Saat 22.05'te başlayacak mücadele NTV'den naklen ekranlara gelecek.

Trabzonspor tarihinde ilk UEFA Avrupa Ligi grup maçına Kıbrıs'ta çıkıyor. Bordo - mavili takım, Kıbrıs Rum Kesimi'nin Apollon Limassol takımı ile deplasmanda karşılaşacak. Bu akşam saat 22.05'te başlayacak.

Bordo - mavili kafile karşılaşma için Trabzon'dan kalkan uçakla, direkt olarak Güney Kıbrıs'a geçerken kafilede Volkan Şen yer almadı. İki bacağında da kas ağrısı olan deneyimli futbolcunun yerine Kadir Keleş kadroya dahil edilmişti. Bordo - mavili takım karşılaşma için son antrenmanını, maçın oynanacağı Tsirion Stadı'nda dün akşam gerçekleştirmiş ve ardından da kampa girmişti. Maçı İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz yönetecek.

20 KİŞİLİK KADRO ŞÖYLE:

Bordo - mavili takımın 20 kişilik futbolcu kadrosunda Onur Kıvrak, Fatih Öztürk, Zeki Ayvaz, Olcan Adın, Aykut Akgün, Paulo Henrique, Gustavo Colman, Alanzinho, Aykut Demir, Yusuf Erdoğan, Emre Güral, Adrian Mierzejevski, Abdulkadir Özdemir, Kadir Keleş, Zeki Yavru, Mustafa Yumlu, Jose Bosingwa, Florent Malouda, Souleymane Bamba ve Didier Zokora bulunuyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası