Ege Postası
Geri

Apple’dan kullanıcılara Korona Virüs tedbiri

Dünyada hızla yayılan ve pek çok ülkede görülen koronavirüs, vatandaşların yanı sıra büyük şirketlerin de önlem almasına neden oldu. Teknoloji devi Apple ise Koronavirüs nedeniyle ‘’Apple ürünlerinizi nasıl temizleyebilirsiniz’’ adı altında yeni bir rehber hazırladı.
Apple’dan kullanıcılara Korona Virüs tedbiri
Haberler / Güncel
11 Mart 2020 Çarşamba 09:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çin’de yayılmaya başlayan ve gittikçe tüm dünyaya yayılmaya başlayan ölümcül Koronavirüsü nedeniyle birçok ülke güvenlik tebdirlerini artırırken, büyük kuruluşlar da müşterilerini korumak adına bir dizi önlem alıyor.  Telefonların temizliği söz konusu olduğunda ise bu önlemlerden en dikkat çekici olanı ise Apple’ın destek sayfasına yüklediği ‘’Apple ürünlerinizi nasıl temizleyebilirsiniz’’ temalı rehber oldu.

Daha önce de “Temizlik ürünleri kullanmayın” uyarısı yapan Apple’ın güncellenen kılavuzunda dikkat çeken açıklama şöyle:

“Apple ürünümde dezenfektan kullanmak uygun mudu? Yüzde 70 izopropil alkollü mendil veya clorox dezenfeksiyon mendili kullanarak, Apple ürününüzün ekran, klavye veya diğer dış yüzeyler gibi sert, gözeneksiz yüzeylerini nazikçe silebilirsiniz.” (hürriyet)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası