Ege Postası
Geri

Aquapolis'te yarış heyecanı

Torbalı Belediyesi tarafından 10 Haziran’da hizmete açılacak olan Aquapolis yüzme havuzu ve sosyal tesislerinde yüzme yarışlarıdahil birçok etkinlik yapılacak.
Aquapolis'te yarış heyecanı
Haberler / Yerel Yönetimler
8 Haziran 2016 Çarşamba 11:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Torbalı’nın eğlence merkezlerinden biri haline gelen Aquapolis 10 Haziran’da kapılarını açıyor. Aquapolis yüzme havuzu ve aktivite tesislerinde yüzme yarışları dahil birçok etkinlik yapılacak. Torbalı Belediyesi’ne ait Aquapolis yüzme havuzu çevre ilçelere de hizmet edecek kapasiteye ve altyapıya sahip bulunuyor. Havuzda, deneyimli ve alanında uzman cankurtaranlar görev yapacak, havuz,Çarşamba günleri sadece bayanlara özel hizmet verecek.

EĞLENCE DORUĞA ÇIKACAK

Tesislere giriş ücreti ise hafta içi 20TL, hafta sonu 25 TL olarak açıklandı. Havuzun açılış saatleri; hafta sonu 10.00-18.00 arası, hafta içi ise 13.00-18.00 arası olarak belirlendi.Bayan ve erkek personelin görev yapacağı mekândasnack bar ve restoranda her türlü yiyecek bulunacak. DJ kulesinden yapılacak müzik yayını ile farklı animasyon gösterileri eğlenceyi doruğa çıkartacak.

CANKURTARANLAR HAZIR BULUNACAK

Yaşanabilecek olası kaza ve yaralanmalara havuzda görevli cankurtaranlar müdahale edecek, sağlık görevlilerinin ilk müdahaleyi yapacağı yaralılar, havuzda bekletilen ambulans ile hastaneye sevk edilecek. Havuz yönetimi birçok ayrı noktaya konulan güvenlik kameraları ile yaşanabilecek hırsızlık olaylarına da önlem almış durumda.

KREDİ KARTIYLA ÖDEME YAPILABİLECEK

Her Cuma günü Belediye organizasyonu ile maddi durumları iyi olmayan ailelerin çocuklarına hizmet verilecek. Bu çocukların ulaşımı da ekipler tarafından sağlanacak. Tesis içerisinde her yıl olduğu gibi para kullanılmayacak. Girişte kartlara yüklenecek para ile alışveriş yapılacak. Öte yandan bu sene pos cihazı da geçerli olacak. Müşteriler kredi kartıyla ödeme yapabilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası