Ege Postası
Geri

Arabalı vapur kıyı bandına çarptı: 3 yaralı

İZMİR'in Balçova İlçesi'nde, iskeleye yanaşırken kıyı bandına çarpan arabalı vapurun içine düşen 3 yolcu hafif şekilde yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılar tedavilerinin ardından taburcu edililirken, hasar oluşmayan vapurun seferine devam ettiği öğrenildi.
Arabalı vapur kıyı bandına çarptı: 3 yaralı
Haberler / İzmir
5 Temmuz 2013 Cuma 09:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Karşıyaka'dan hareket eden Murat Nart'ın (31) idaresindeki 'Esenköy' isimli arabalı vapur, saat 23.00 sıralarında, Üçkuyular İskelesi'ne yanaşırken iddiaya göre, hızlı manevra yapınca kıyı bandına çarptı. Yolculardan Mustafa Burak Sarı (18), Suat Canlı (31) ve Merve Arslan (23) vapurun içine düşerek yaralandı. İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri yaralılardan Sarı ve Canlı'yı Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne, Arslan'ı da Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Tedavilerinin ardından 3 yaralı taburcu edildi. Vapur da herhangi bir hasar meydana gelmediği ve seferine devam ettiği öğrenildi.

Geçen ay gerçekleşen bir başka bir vapur kazasında, Bostanlı-Üçkuyular arası çalışan Salacak Feribotu kumanda arızası nedeniyle iskeleye çarpmış, bir mürettabat 3 kişi yaralanmıştı.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası