Ege Postası
Geri

Aranan şüpheli teslim olmamak için mahalleliyle birlikte polise saldırdı

AYDIN'da, 3 ayrı hırsızlık olayından aranan 32 yaşındaki T.Y., teslim olmamak için polise direndi. T.Y. ile arkadaşları ve mahalle sakinleri, polise saldırdı. Olayda 4 polis memuru hafif yaralanırken, bıçak çeken T.Y. gözaltına alındı. Polis, kendisine saldıranların bulunması için çalışma başlattı.
Aranan şüpheli teslim olmamak için mahalleliyle birlikte polise saldırdı
Haberler / 3. Sayfa
25 Aralık 2012 Salı 15:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AYDIN - Olay, Ovaeymir Beldesi Hakkı Bey Caddesi'ndeki bir kahvede dün saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunan ve üç ayrı hırsızlık olayı ile ilgili aranan T.Y.'nin kahvede olduğu bilgisini alan polis, harekete geçti. Üç ekip, kahvenin çevresini sardı. T.Y.'yi yakalanmak için içeri giren polise, kahvedekilerle mahalle sakinleri saldırdı. Ellerine geçirdikleri eşyaları polise atan öfkeli grup, T.Y.'nin yakalanmasını engellemeye çalıştı.
Bölgeye yakın diğer birimlerden yardım istenirken, çevik kuvvet polisleri de sevk edildi. Polise bıçak da çeken T.Y. gözaltına alınırken, arbedede 4 polis memuru vücutlarının çeşitli yerlerinden hafif yaralandı.
T.Y.'nin sorgusunun ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi. Polise saldıran şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. Aydın Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel de Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelip konu hakkında bilgi aldı.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası