Ege Postası
Geri

Arapgir Belediye Başkanı Cömeroğlu ve meclis üyeleri YENİ Parti’ye katıldı

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömeroğlu, belediye meclis üyeleriyle CHP’den ayrılarak YENİ Parti’ye katıldıklarını açıkladı. Cömeroğlu, Özgür Özel ve ekibinin başlattığı siyasi mücadeleye destek vermek amacıyla bu kararı aldıklarını bildirdi.
Arapgir Belediye Başkanı Cömeroğlu ve meclis üyeleri YENİ Parti’ye katıldı
Haberler / Politika
5 Ağustos 2026 Çarşamba 18:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cömeroğlu, yaptığı yazılı açıklamayla 2019 yılından bu yana görev yaptıkları CHP’de son dönemde yaşanan gelişmeler ve oluşan belirsizliklerin devam edeceği kanaatine vardıklarını belirtti.

“ÜYELİKLERİMİZİ SONLANDIRMIŞ BULUNUYORUZ”

Belediye meclis üyeleriyle CHP’den ayrılma kararı aldıklarını açıklayan Cömeroğlu, şu ifadeleri kullandı:

"2019 yılından bu yana görev yaptığımız Türkiye’nin ana muhalefet partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nde son dönemde yaşanan gelişmeler ile oluşan belirsizliklerin devam edeceği kanaatine varmış bulunuyoruz. Bu değerlendirme doğrultusunda, bugün itibarıyla meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte ayrılma kararı almış ve üyeliklerimizi sonlandırmış bulunmaktayız. Bu süreçte bizlere güvenen, destek veren, birlikte yol yürüdüğümüz tüm üyelerimize, yol arkadaşlarımıza ve kıymetli hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.”

“ÖZGÜR ÖZEL’İN BAŞLATTIĞI MÜCADELEYE DESTEK VERECEĞİZ”

YENİ Parti’ye katılma gerekçelerini açıklayan Cömeroğlu, Özgür Özel ve ekibinin başlattığı siyasi mücadeleye katkı sunmayı amaçladıklarını belirterek, “Yola revan olan Sayın Özgür Özel ve ekibinin başlattığı siyasi mücadeleye destek vermek ve bu sürece katkı sunmak amacıyla YENİ Parti saflarında yer alma kararı aldık” dedi.

Belediye hizmetlerinin aynı kararlılıkla sürdürüleceğini vurgulayan Cömeroğlu, şunları kaydetti:

“Bu süreçte en büyük önceliğimiz, ülkemize ve kamu kurumu niteliğindeki belediyelerimize karşı taşıdığımız sorumlulukları aynı kararlılık ve hassasiyetle yerine getirmeye devam etmektir. Vatandaşlarımıza sunulan hizmetlerin kesintisiz sürdürülmesi, adalet, şeffaflık ve kamu yararı ilkeleri doğrultusunda görevimizi en iyi şekilde ifa etmeyi sürdüreceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmamalıdır.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Ege Postası