Ege Postası
Geri

Arif Uğurlu mazbatasını aldı

30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerin ardından Kemalpaşa Belediye Başkanlığını kazanan Ak Parti Adayı Arif Uğurlu Mazbatasını alarak dün yapılan tören ile Kemalpaşa Belediye Başkanlığı görevine resmen başladı.
Arif Uğurlu mazbatasını aldı
Haberler / Güncel
4 Nisan 2014 Cuma 12:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Saat 14:00'de kalabalık bir topluluk ile Kemalpaşa Belediyesine gelen Belediye Başkanı Arif Uğurlu'ya makamı Belediye Başkan Vekili İsmet Erdoğan devretti. Devir teslim törenine Ak Parti İzmir Milletvekilleri Hamza Dağ ve Aydın Şengül'de katıldı.  Yoğun izdihamın yaşandığı devir teslim töreninde Ak Partili vatandaşlar Başkan Uğurlu'yu tebrik etti.

Kemalpaşa'nın yeni Belediye Başkanı Arif Uğurlu makam koltuğuna oturmadan önce, bir dönem Kemalpaşa Belediye Başkanlığı yapan Yakup Karacayı Başkanlık makamına oturtarak Başkanlığı eski bir Belediye Başkanından devraldı. Uğurlu, "Beş yıl önce Belediyeyi bizim Belediye Başkanımız devretmişti. Biz vekilinden devraldık. Bizim bir eksiğimiz olmasın. Bizde bir Belediye Başkanından devralalım" diyerek, koltuğu eski Belediye Başkanı Yakup Karaca'dan devraldı. Kemalpaşa'da 2004-2009 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan Yakup Karaca'da, "Bir dönem ara verdik. Beş yıl önce biz burada Belediye Başkanı olarak oturduk ve Belediyeyi devrettik. Biz Belediyeyi  Başkan Rıdvan Karakayalı'dan devralmayı beklerdik. Olmadı. Gelen arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Şimdi Arif Başkanımız nezaket gösteriyor, biz beş yıllık bir boşluk yaşadık. Ancak biz 5 yıllık arayı alıyoruz.10 yıllık olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası