Ege Postası
Geri

Artvin'in 'altın çocukları' ödüllerini aldı

Artvin Menderes Koleji tarafından düzenlenen 'Altın Çocuklar Yarışıyor Sınavı'nın ödülleri sahiplerini buldu.         Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül törenine Artvin Valisi...
Artvin'in 'altın çocukları' ödüllerini aldı
Haberler / Güncel
30 Nisan 2013 Salı 16:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Artvin Menderes Koleji tarafından düzenlenen 'Altın Çocuklar Yarışıyor Sınavı'nın ödülleri sahiplerini buldu.

        Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül törenine Artvin Valisi Necmettin Kalkan, Belediye Başkanı Emin Özgün, Rektör Yardımcısı Fahrettin Tilki, Emniyet Müdür Hüsrev Salmaner, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz ile kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

        İl merkezindeki tüm okulların katıldığı sınavın sonuçları, aileler ve öğrencilerin meraklı bekleyişinin ardından açıklandı. Buna göre; ferdi başarıda Karadeniz Bakır İlkokulu'ndan Murat Yazan birinci, Gazi Ortaokulu'ndan Berkin Karakoç ikinci, Sıla Beyaz Kaya ise üçüncü oldu. Sınıf kategorisinde Karadeniz Bakır İlkokulu öğretmeni Eyüp Kan birinci, Hasan Güngör ikinci ve Vakıfbank İlkokulu’ndan Erdoğan Bulut üçüncü oldu. Okul kategorisinde ise Gazi Ortaokulu birinci, Karadeniz Bakır İlkokulu ikinci, Vakıfbank İlkokulu da üçüncülüğü elde etti.

        Menderes Koleji Müdürü Harun Var, programda yaptığı açılış konuşmasında, "Yarışmayı düzenlemekteki amacımız; ilimizde bulunan 4. sınıf öğrencilerine akademik olarak başarıyı yaşama noktasında isteklendirmek, yarışma sonunda vereceğimiz hediyelerle de çocuklarımızı bundan sonraki aktivitelere katılma noktasında teşvik etmektir." dedi.

        Vali Necmettin Kalkan ise ödül töreninde yaptığı konuşmada, sınavda dereceye giren okul, öğretmen ve öğrencileri tebrik etti. Organizasyondan övgüyle bahseden Kalkan, “Menderes Koleji sadece kendi öğrencilerine değil, ilimizde bulunan diğer öğrencileri de kapsayan çok güzel bir faaliyet gerçekleştirmiş. Menderes Koleji ilimiz için bir renktir. Bu sahnede kolejin kendi öğrencileri yok. Diğer okulları kucaklayarak bizleri bir araya getirmeyi başardı. Kolej idarecilerine ve öğretmenlerine böyle bir organizasyon gerçekleştirdiklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

        Konuşmaların ardından sınavda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Törende ayrıca, Menderes Koleji Korosu seslendirdikleri türkülerle salondakileri coşturdu.





YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası