Ege Postası
Geri

Asansördeki corona diyaloğu Koca’yı isyan ettirdi

Asansörde maskesiz vatandaşları uyardığı anları Twitter hesabından paylaşan bir vatandaşın mesajını alıntılayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Maskesini takmadığı için uyarıldığında, 'Kendine güvenmiyorsan insan içine çıkmayacaksın' diyen var. Kendileri bugün, yarın tedavi altında olacak" dedi.
Asansördeki corona diyaloğu Koca’yı isyan ettirdi
Haberler / Güncel
17 Ağustos 2020 Pazartesi 09:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bir sosyal medya kullanıcısının, ”Asansöre bindim. Hemen peşimden 4 kişilik aile asansöre girdi, maskeleri yoktu. ‘Yanlış anlamazsanız siz sonraki asansöre binebilir misini? Maskeniz yok’ dedim. Herif ‘Yok ben inmem, istiyorsan sen çık, kendine güvenmiyorsan insan içine çıkmayacaksın’ dedi” ifadelerini alıntılayan Bakan Koca, vatandaşları şu sözlerle uyardı:

“KENDİLERİ BUGÜN, YARIN HASTANEDE OLACAK”

”Maskesini takmadığı için uyarıldığında, ‘Kendine güvenmiyorsan insan içine çıkmayacaksın’ diyen var. Kendileri bugün, yarın tedavi altında, izolasyonda ya da hastalığı bir yakınına bulaştırmış, özlü sözlerini gözden geçiriyor olacak. Karşılıklı kural varken, ne gerek var!”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası