Ege Postası
Geri

Aşı seferberliğinden İzmir’e iyi haber: Maviye döndük

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir’in yüzde 75 aşılama oranıyla "mavi" kategoriye geçtiğini duyururken “Güzel İzmir'imizde aşılama oranı, duyarlı hemşehrilerimiz sayesinde %75'i buldu. 17 - 23 Temmuz arası, illere göre haftalık vaka sayımız ise 100 binde 33,43 olarak açıklandı. Haydi İzmir, daha sağlıklı günlere ulaşmak için kolları sıvıyoruz” ifadelerini kullandı.
Aşı seferberliğinden İzmir’e iyi haber: Maviye döndük
Haberler / Güncel
3 Ağustos 2021 Salı 13:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından dün açıklanan Günlük Covid-19 tablosunda İzmir için sevindirirci bir durum yaşandı.

İzmir’in, aşılama tablosunda mavi kategoriye geçtiği görüldü.

Bakan Koca’nın açıladığı tablonun ardından İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir'in yüzde 75 aşılama oranına ulaştığını duyurdu.

İzmir'in "mavi" kategoride yer aldığı haritaya ilişkin açıklamada bulunan Köşger, "İşte özlenen tablo: İzmir... Güzel İzmir'imizde aşılama oranı, duyarlı hemşehrilerimiz sayesinde yüzde 75'i buldu. 17-23 Temmuz arası, illere göre haftalık vaka sayımız ise 100 binde 33,43 olarak açıklandı. Haydi İzmir, daha sağlıklı günlere ulaşmak için kolları sıvıyoruz." ifadelerini kullandı.

Öte yandan, İzmir Sağlık Müdürlüğü yetkilileri de kentteki aşılama çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğü bilgisini verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası