Ege Postası
Geri

Asiye Nur Atalay'ın katil zanlısı tutuklandı

İstanbul Esenler'de 19 yaşındaki Asiye Nur Atalay'ı sokak ortasında başından silahla vurarak öldürdüğü iddia edilen Ü.K. tutuklandı.
Asiye Nur Atalay'ın katil zanlısı tutuklandı
Haberler / 3. Sayfa
6 Mayıs 2022 Cuma 18:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Esenler’de 4 Mayıs günü sokak ortasında tartıştığı Asiyenur Atalay’ı (19) silahla başından vurarak öldürdüğü iddia edilen Ümit Karakoyun (25) dün polis ekiplerinin operasyonuyla silahı ile birlikte Arnavutköy’de yakalanmıştı. Ümit Karakoyun emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi’ne sevk edilmişti.

Ümit Karakoyun nöbetçi savcılıktaki işlemlerinin ardından tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Karakoyun Sulh Ceza Hakimliği tarafından ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

“Alkollüydüm, pişmanım”

Ümit K.'nın ifadesinde, “Ben daha önce bu konuyla ilgili ifade verdim. Ben doğrudan maktule ateş etmiş değilim. Onun öncesi vardır. Öncesinde silah kendisinin çantasındaydı. Silahı ben çantasına koymuştum. Bir süre sonra tartıştık. Silahı ben çantasından aldım, üzerimdeydi. Bir anlık öfke ile oldu. Alkollüydüm, pişmanım” dediği öğrenildi.Ümit K.'nın avukatı ise müvekkilinin psikolojik sorunları olduğunu söyleyerek, “Bir anlık gelişen olaydır. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasını talep ediyoruz” dedi. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası