Ege Postası
Geri

Aşkım Kapışmak ve Aynur Tartan Buca’da

Farklı üslubu ile gerçekleştirdiği kavram sohbetleri yoğun ilgi gören Davranış Bilimleri Uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak Bucalılarla buluşuyor. Buca Belediyesi tarafından yarın (14 Aralık 2015) Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan “Kalbin Anahtarı” kavram sohbetlerinde Aşkım Kapışmak ve gazeteci-televizyoncu Aynur Tartan, sevgi, saygı, hoşgörü, kaygı gibi günlük yaşamımızı etkileyen kavramlarla ilgili keyifli sohbetlerine tüm Bucalıları bekliyor.
Aşkım Kapışmak ve Aynur Tartan Buca’da
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Aralık 2015 Cumartesi 13:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Buca’yı ‘Sanat ve kültür’ kenti yapma vizyonuyla birçok konser, sergi ve söyleşiye ev sahipliği yapan Buca Belediyesi, son günlerin dikkat çeken Davranış Bilimleri Uzmanı Aşkım Kapışmak ve gazeteci Aynur Tartan’ı,Bucalılarla buluşturuyor.Yarın akşam (14 Aralık Pazartesi) saat 20.00’de D.E.Ü Konferans Salonu’nda gerçekleşecek Kalbin Anahtarı Kavram Sohbetleri’nde gazeteci yazar Aynur Tartan kavramları soracak, Davranış bilimleri Uzmanı Aşkım Kapışmak uzman gözüyle anlatacak.

Mutlu, huzurlu ve stresten uzak bir yaşama ulaşmanın ipuçlarını verecek olan Aşkım Kapışmak, küçük dramalar, egzersizler, yazılı ve sözlü farkındalık ödevleri, müzik ve görsellerle kalbinizi iyileştirecek. Sohbet sonunda ise hayatınızda kullanabileceğiniz bir anahtarınız olacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası