Ege Postası
Geri

Aslanoğlu'ndan Bezircilioğlu'na 'hayırlı olsun' ziyareti: 'Sarılalım İzmir görsün'

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İYİ Parti'de 22 Ocak günü yapılan il kongresinde başkan seçilen Sinan Bezircilioğlu'na 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.
Aslanoğlu'ndan Bezircilioğlu'na 'hayırlı olsun' ziyareti: 'Sarılalım İzmir görsün'
Haberler / Yerel Politika
31 Ocak 2023 Salı 12:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İYİ Parti 3. Olağan İzmir İl Kongresinde başkan seçilen Sinan Bezircilioğlu'nu ziyaret etti. Millet İttifakı ortakları CHP ve İYİ Parti İzmir il başkanları bugün gerçekleştirilen buluşmada birlik ve beraberlik pozu verdi. Bezircilioğlu, 'Sarılalım İzmir görsün' dedi.

ASLANOĞLU: OMUZ OMUZA ÇALIŞACAĞIZ

Ziyaretin ardından Aslanoğlu ve Bezircilioğlu basın mensuplarının sorularını yanıtladı.  Bezircilioğlu ile dostluklarının eskiye dayandığına dikkat çeken CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu, ''İki eski dostuz çok farklı yerlerde birlikte görev aldık. Odalarla bunlardan bir tanesiydi. Şimdi de omuz omuza bu ülkeyi karanlıktan çıkarmak için çalışacağız'' dedi.

BEZİRCİLİOĞLU: BU GÜZEL ATMOSFERİ İZMİR'E YAYACAĞIZ

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Bezircilioğlu ise görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, ''Başkanıma teşekkür ederim. Bize güç veren, onur veren bir ziyaret oldu. Kendisi benim çok eski dostumdur. İzmir'de bu güzel atmosferi yayacağız, el birliğiyle Millet İttifakı olarak başarıya kavuşacağız. Bu ülkeyi artık olması gereken düzlüğe çıkaracağız. Bunu da birlik ve beraberlik içerisinde yapacağız'' dedi.

ASLANOĞLU: İYİ BİR BAŞKANIN HEDEFLERİ BÜYÜK OLUR

Bezircilioğlu'nun İYİ Parti İl Kongresinde açıkladığı, 'İzmir Büyükşehir Belediyesi ve 9 milletvekili' hedeflerine ilişkin soruyu yanıtlayan Aslanoğlu, ''İzmir için koyduğu hedeflere yönelik yaptığı açıklamada, İyi bir il başkanı hedeflerini büyük tutacaktır. Biz ittifak ortağıyız, dolayısıyla Millet İttifakı iktidarı için el ele çalışacağız. 6'lı masanın İzmir temsilcilerini ve Genel Başkanlarını daha sık bir arada göreceksiniz'' dedi.

BEZİRCİLİOĞLU: ÖNCELİĞİMİZ YÜZYILIN SEÇİMİ

Bezircilioğlu ise konuya ilişkin, ''Biz bir kongre süreci atlattık. Biz kendi partimizde hedeflerimizi ortaya koymamız lazım. Bizim önümüzde yüzyılın seçimi var. Bizim bu seçimi almamız ve Türkiye'yi düzlüğe çıkarmamız çok önemli. Bu seçime odaklandık bu seçimde hep beraber çalışacağız. Yerel seçim için önümüzde uzun bir vade var onunla ilgili konuşmaya gerek yok o kongre sürecinde kalmıştır. Önceliğimiz bu Yüzyılın seçimidir. Bu seçimi alacağız, aldıktan sonra zaten ülkemizde taşlar yerine oturacak. Odaklanmamız gereken geleceğimizin tayin edilecek seçimdir. Bu seçim ile ilgili aramızda ciddi bir ittifak var. Bu seçimlerde başarılı olarak gerekli düzene kavuşacağız'' ifadelerine yer verdi.

ASLANOĞLU'NDAN MUTABAKAT DEĞERLENDİRMESİ

6'lı Masa'nın dün açıkladığı Ortak Mutabakat Metnine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Aslanoğlu, ''Ortak aklın ne kadar önemli olduğunu kavrayabiliyor mu  toplum bilmiyorum. 6 tane ayrı parti seçimden önce ilk kez ortak bir mutabakat metni yayınladı. İktidara geldiklerinde ne yapacakları konusunda 6 parti uzlaştı. Toplum bunu çok olumlu karşılıyor'' dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası