Ege Postası
Geri

Aslı Özkısırlar’ın suç duyurusunda bulundu

TELE1’in haberine göre, Aslı Özkısırlar’ın ölümüyle ilgili yeni gelişme yaşandı. Özkısırlar ailesi doktor ve hastane hakkında suç duyurusunda bulundu.
Aslı Özkısırlar’ın suç duyurusunda bulundu
Haberler / İzmir
17 Mayıs 2021 Pazartesi 11:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Takı yapıp satarak geçimini sağlamaya çalışan Aslı Özkısırlar, İzmir’de hastanelerde yatak bulamadığı için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya isyan etmişti. Özkısırlar bu isyanın ardından 2 Nisan’da yaşamını yitirmişti. yatak  bulamadığı için yaşamını yitiren Özkısırlar’ın ailesi, hastane ve doktor hakkında suç duyurusunda bulundu.

‘AMACIMIZ TAZMİNAT FALAN DEĞİL’

TELE 1’e konuşan Aslı Özkısırlar’ın kardeşi Melike Özkısırlar, Bozyaka SSK ve Aslı Özkısırlar’a yatış verdiği halde ilgilenmediği ileri sürülen doktor hakkında suç duyurusunda bulunduklarını söyledi. Abla Özkısırlar, “Doktorun ceza almasını istiyoruz. 10 Mart’ta yatışını verdiler. 2 Nisan’a kadar beklettiler. Amacımız tazminat falan değil. Biz hastanenin ve doktorun ceza almasını istiyoruz.” dedi.

TEZGAHI YENİDEN AÇILACAK

Özkısırlar, Aslı Özkısırlar’ın tezgahını da önümüzdeki günlerde açacaklarını söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası