Ege Postası
Geri

Atak kolejinde kardeşlik turnuvası düzenlendi

Mardin Özel Safiye Atak Beşir Koleji tarafından kardeş okullar arasında düzenlediği kardeşlik turnuvası tamamlandı.Mardin Özel Safiye Atak Koleji önderliğinde daha önceden belirlenen kardeş okullar arasında gerçekleştirilen turnuvaya 6 okul...
Atak kolejinde kardeşlik turnuvası düzenlendi
Haberler / Genel
6 Mayıs 2013 Pazartesi 13:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mardin Özel Safiye Atak Beşir Koleji tarafından kardeş okullar arasında düzenlediği kardeşlik turnuvası tamamlandı.

Mardin Özel Safiye Atak Koleji önderliğinde daha önceden belirlenen kardeş okullar arasında gerçekleştirilen turnuvaya 6 okul ve yaklaşık 116 öğrenci katıldı. Turnuva sonrası birinciliği ise Mehmet Doğru Ortaokulu elde etti.

Bu tür sosyal aktivitelerin okullar arasında kardeşliği pekiştirdiğini belirten Özel Safiye Beşir Atak Koleji Müdürü Erdal Boz, okul olarak her alanda örnek çalışmalar yaptıklarını söyledi. Boz, "Birlikte sosyal sorumluluk kapsamında okulumuz öğrencileri ile 6 kardeş okullarımız öğrencileri arasındaki kaynaşma ve yakınlaşmanın tesisi adına yaptığımız faaliyetlerden biri de bu kardeşlik turnuvası oldu. Katılan bütün öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum." dedi.

Mehmet Doğru Ortaokul'unun Müdürü Eşref Kaya ise Atak koleji ile kardeş okul olmanın faydalarını sosyal, sportif, eğitim-öğretim ve veliler bazında çok fazlası ile gördüklerini ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası