Ege Postası
Geri

Atakale, Ünyespor yönetimini ve sporcularını ağırladı

Atakale Restaurant işletmecisi Murat Ocak, Pazar günü Hacettepe ile oynayacak olan Ünyespor’a maç öncesi Atakale Restaurant’ta moral kahvaltısı verdi.Ünyespor Kulüp Başkanı İrfan Şahin, İşletmeci Murat Ocak’a teşekkür ederek, bu tür...
Atakale, Ünyespor yönetimini ve sporcularını ağırladı
Haberler / Spor
27 Eylül 2013 Cuma 14:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Atakale Restaurant işletmecisi Murat Ocak, Pazar günü Hacettepe ile oynayacak olan Ünyespor’a maç öncesi Atakale Restaurant’ta moral kahvaltısı verdi.

Ünyespor Kulüp Başkanı İrfan Şahin, İşletmeci Murat Ocak’a teşekkür ederek, bu tür birlikteliklerin moral verdiğini söyledi.

Şahin, “Sancaktepe maçının primlerini Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu futbolcuların hesaplarına yatırdığını söyledi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz haftaki maç güzeldi. İnşallah Pazar günü oynanacak maçta da çok güzel bir sonuç olur. Futbolda yenmek kadar yenilmek de olabilecek sonuçlardan biri. Biz takımımıza güveniyoruz. İnşallah o maçı alıp huzurlu bir şekilde döner yolumuza devam ederiz.” dedi.

Ünyespor Teknik Direktörü Cevdet Uzunköprü Atakale’ye verilen yemek için teşekkür ederken, takımın son durumunu da değerlendirdi. Uzunköprü, “Hafta başından beri çok iyi çalışma ortamı geçirdik. Sporcularımıza güveniyoruz. Pazar günü inşallah deplasmandan 3 puan ile dönüp herkese edeceğiz.” diye konuştu.

Kahvaltı programına sonradan katılan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu ise takıma Hacettepe yolunda başarılar dileyerek, “Sizin gösterdiğiniz başarı küçümsenmeyecek önemli bir başarıdır. Ünyespor Ünye’nin parçasıdır. Ünye’nin sizden beklentisi yüksektir. Biz hepimiz sizin yanınızdayız. Sizlere başarılar diliyorum yolunuz açık olsun.” dedi.

Verilen kahvaltıya Ünyespor Başkanı İrfan Şahin, yönetim, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası