Ege Postası
Geri

Atatürk'ün posterleri çöpte bulundu

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, bir çöp konteynerinin içinde ve çevresinde, çerçeveli Atatürk posterleri, Gençliğe Hitabe ve İstiklal Marşı bulundu. Açıklama yapan Niyazi Üzmez Ortaokulu yönetimi, bu durumun okulda çalışan görevlinin hatasından kaynaklandığını belirterek, özür diledi.
Atatürk'ün posterleri çöpte bulundu
Haberler / Ege
20 Ağustos 2016 Cumartesi 10:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Turgutlu'nun Yılmazlar Mahallesi Türkoğlu Sokak'taki Niyazi Üzmez Ortaokulu'nun köşesindeki çöp konteynerinde, Atatürk'ün çerçeveli posterleri bulundu. Yoldan geçerken çöplerin arasında Atatürk portresini görenler üzüntülerini dile getirdi. Karton benzeri atıklarla birlikte çöpe atılan Atatürk resimlerinin yanında, Gençliğe Hitabe ve İstiklal Marşı da bulundu. Duyarlı mahalle sakinleri, Atatürk posterlerinin bu şekilde çöpe atılmasının büyük saygısızlık olduğunu dile getirdi.

Okul yönetiminden çöpteki Atatürk fotoğrafları için özür

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'ndeki Yılmazlar Mahallesi'nde bir çöp konteynerinin içinde ve çevresinde bulunan çerçeveli Atatürk posterleri, Gençliğe Hitabe ve İstiklal Marşı ile ilgili açıklama yapan Niyazi Üzmez Ortaokulu yönetimi, bu durumun okulda çalışan görevlinin hatasından kaynaklandığını belirterek, özür diledi.

Turgutlu İlçesi'ndeki Yılmazlar Mahallesi sakinleri dün Niyazi Üzmez Ortaokulu'nun köşesindeki bir çöp konteynerinin içinde ve çevresinde çerçeveli Atatürk posterleri, Gençliğe Hitabe ve İstiklal Marşı buldu. Bu durum tepki çekerken, Niyazi Üzmez Ortaokulu yönetimi, istemedikleri ve asla onaylamadıkları bu olay nedeniyle özür diledi. Açıklamada, "Yaşanan olayı üzüntüyle karşıladık. Okulumuzdaki Atatürk köşelerini yeniledik ve eski çerçeveleri kaldırdık. Eski çerçeveleri görevli arkadaş çöp tenekesine bırakmış. Konuyla ilgili gerekli ikazlarımızı yaptık ve tabloları çöpten alarak okulumuza getirdik. İstemediğimiz ve asla onaylamadığımız bu olaydan dolayı vatandaşlarımızdan özür dileriz. Konu bizlerin bilgisi dışında cereyan etmiştir" ifadesine yer verildi.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası