Ege Postası
Geri

Atatürk’e şarkılı, türkülü ve marşlı anma

Güzelbahçe Belediyesi Türk Müziği Korosu, Atatürk’ü şarkı, türkü ve marşlarla andı.Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı öğretim üyesi Erkan Aydın yönetimindeki 50 kişilik koro 90 dakika boyunca birbirinden güzel şarkı, türkü ve marşları söyledi.
Atatürk’e şarkılı, türkülü ve marşlı anma
Haberler / İzmir
11 Kasım 2014 Salı 10:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Konser esnasında ayrıca Atatürk’ün doğumundan ölümüne kadar geçen zaman dilimi multivizyon gösterisi eşliğinde anlatıldı.

Aralarında Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Ednan Arslan, belediye meclis üyeleri ve Güzelbahçe Belediyesi Kültür Merkezi Tuncel Kurtiz Sahnesi’ni dolduran yüzlerce Güzelbahçeli ellerinde bayraklarla söylenen şarkı, türkü ve marşlara eşlik etti.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Atatürk aramızdan ayrılalı 76 yıl oldu. Ancak bu millet, aradan bin yıl dahi geçse büyük kurtarıcı, çağımızın en büyük devrimcisi olan ulu önder Atatürk’ü asla unutmaz, unutmayacak ve kimse unutturamayacak” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası