Ege Postası
Geri

Atık kavgası karakolda bitti

MANİSA'nın merkez Şehzadeler İlçesi'nde, geri dönüşümlü atık kumbarasındaki plastikleri alan sağır ve dilsiz bir kişi ile belediye işçileri arasında çıkan, çevredekilerin de karıştığı kavgayı, polis ekipleri güçlükle ayırdı. Polis, 5'i belediye çalışanı 6 kişiyi polis merkezine götürürken, taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu.
Atık kavgası karakolda bitti
Haberler / 3. Sayfa
6 Ocak 2016 Çarşamba 10:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şehzadeler Belediyesi'nin Geri Dönüşümlü Atık Toplama ekibinde çalışan işçiler, bugün saat 17.00 sıralarında, Dinçer Mahallesi, 2502 Sokak'taki bir atık kumbarasından plastikleri aldığını belirledikleri bir kişiyle iddiaya göre sağır ve dilsiz olduğunu bilmeden tartışmaya başladı.



Bu sırada çevredeki vatandaşların engelli bir kişiyle tartışmalarına tepki göstermesi üzerine, ortam daha da gerildi, kavga çıktı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine gelen polis ekipleri, araya girip kavgayı ayırdı. Polis kavgaya karışan 5'i belediye çalışanı ve engelli kişiyi polis merkezine götürürken, taraflar birbirinden şikayetçi oldu. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası