Ege Postası
Geri

Atıklardan yaptığı maketlerle ilgi odağı oldu

Fransa'da emekli olduktan sonra doğduğu Ödemiş'e yerleşen 84 yaşındaki emekli Hüseyin Avcı, atık malzemeler kullanarak tasarladığı maketlerle dikkat çekiyor.
Atıklardan yaptığı maketlerle ilgi odağı oldu
Haberler / Güncel
16 Ekim 2020 Cuma 10:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İnönü Mahallesi Yaşar Doğu Caddesinde yaşayan Avcı, AA muhabirine, uçak ve helikopterlere karşı büyük bir sevgisinin olduğunu söyledi. 

Emekli olduktan sonra bazı uçak modellerini atık malzemeler kullanarak tasarlamaya çalıştığını anlatan Avcı, "Limon kasası ve benzeri atıkları kullanıyorum. Yaptığım uçakların pervane ve ışıklandırma gibi bölümlerini de orijinaline benzetmeye çalışıyorum. Bu konuda kendimi geliştiriyorum." dedi.

Maketleri evinin bahçesinde sergilediğini, semt sakinlerinin maketleri görmek için kendisine misafir olduğunu anlatan Avcı, özellikle çocukların ilgisinin memnuniyet verici olduğunu kaydetti.

Bazı çocukların kendisini izleyerek maket yapmaya başladığını aktaran Avcı, boş zamanlarını değerlendirmek için başladığı işin çocuklara ilham kaynağı olmasından dolayı mutlu olduğunu kaydetti. (AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası