Ege Postası
Geri

Atletizm Federasyonu'nda başkanlık için iki isim konuşuluyor

Atletizm Federasyonu'nda Başkan Mehmet Terzi'nin istifasıyla boşalan başkanlık koltuğu için iki aday öne çıktı. Mevcut yönetimde de yer alan İstanbul Büyükşehir Belediye Spor A. Ş. Genel Müdür Yardımcısı Selim Terzi ve Erzurum Gençlik...
Atletizm Federasyonu'nda başkanlık için iki isim konuşuluyor
Haberler / Spor
3 Ağustos 2013 Cumartesi 18:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Atletizm Federasyonu'nda Başkan Mehmet Terzi'nin istifasıyla boşalan başkanlık koltuğu için iki aday öne çıktı. Mevcut yönetimde de yer alan İstanbul Büyükşehir Belediye Spor A. Ş. Genel Müdür Yardımcısı Selim Terzi ve Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintımar'ın isimleri yeni federasyon başkanı olarak öne çıkıyor.

Türk atletizminde 2013 yılında doruk noktasına ulaşan doping skandalları; Atletizm Federasyonu Teknik Kurul Başkanı Muharrem Or ve Genel Sekreter Nihat Doker’in ardından, Başkan Mehmet Terzi’yi de koltuğundan etti.

Özellikle medyadan gelen yoğun eleştirilere daha fazla dayanamayan Terzi, dün görevi bıraktığını açıkladı. Mehmet Terzi’nin istifasının ardından atletizm camiasının birinci gündem maddesi yeni başkanın kim olacağı sorusu oldu.

Kulislerden sızan bilgilere göre başkan adaylığı için iki isim ön plana çıkmış durumda. Selim Terzi ve Fatih Çintımar. Halen Atletizm Federasyonu’nda yönetim kurulu üyeliği yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Selim Terzi, başkanlık için en güçlü aday olarak kabul ediliyor.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintımar’ın seçilme şansının da bir hayli yüksek olduğu gelen bilgiler arasında.

BUNDAN SONRA SÜREÇ NASIL İŞLEYECEK'

Yönetmelik gereği Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu önümüzdeki günlerde toplanarak, kendi aralarından geçici bir başkan seçecek ve 2 ay içerisinde de olağanüstü genel kurul toplantısı yapılacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası