Ege Postası
Geri

Atletler ‘Kurtuluş’a koştu

Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin düzenlediği ‘2. Suuçtu - Tümbüldek Yol Koşusu’, düşman işgalinden kurtuluşun 91. yıldönümünde gerçekleştirildi. Aralarında milli atletlerinde bulunduğu yerli ve yabancı 116 atletin katıldığı...
Atletler ‘Kurtuluş’a koştu
Haberler / Spor
16 Eylül 2013 Pazartesi 13:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin düzenlediği ‘2. Suuçtu - Tümbüldek Yol Koşusu’, düşman işgalinden kurtuluşun 91. yıldönümünde gerçekleştirildi.

Aralarında milli atletlerinde bulunduğu yerli ve yabancı 116 atletin katıldığı koşu büyük çekişmeye sahne oldu. Zorlu bir parkurda mücadele eden atletlerin madalya için kıyasıya yarıştığı ‘2. Ulusal Suuçtu - Tümbüldek Koşusu’, Mustafakemalpaşa’nın tabiat güzelliklerinden Suuçtu Şelalesi’nden start aldı.

23 kilometrelik koşunun çıkış noktasında atletlerle bir araya gelen Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, hem atletizm sporunu geliştirmeyi hem de Mustafakemalpaşa’nın turizm değerlerini tanıtmayı amaçladıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın startı ile başlayan koşu, 10 ayrı yaş kategorisinde gerçekleştirildi. Suuçtu Şelalesi, Tümbüldek Kaplıcaları ve Mustafakemalpaşa arasındaki 23 kilometrelik güzergahta yapılan zorlu koşuda keyifli bir madalya mücadelesi yaşandı.

Erkeklerde Bulgaristan’dan İvan Popov 1.11.45’lik derecesiyle 1.lik ipini göğüslerken, Nevşehir’den Ercan Uslu 2., Ankara’dan Rıdvan Alper Afacan ise 3.’lüğü elde etti.

Bayanlarda ise İstanbul’dan Bahar Doğan 1.26.45’lik derecesiyle 1.’liği kazanırken, İstanbul’dan Lütfiye Kaya 2. ve Moldova’dan Svetlena Shepeleva ise 3. oldu.

Dereceye giren atletlere madalya ve ödülleri, Adnan Menderes Meydanı’nda düzenlenen törenle verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası