Ege Postası
Geri

Av fuarı yoğun ilgi gördü

TÜYAP Bursa Fuarcılık tarafından düzenlenen Bursa Doğa, Av 2013 Fuarı sona erdi. Yoğun ilgi gören fuarı, 54 bin 198 av tutkunu ziyaret etti. Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuara, 12 ülkeden 126 firma ve firma temsilciliği...
Av fuarı yoğun ilgi gördü
Haberler / Genel
3 Haziran 2013 Pazartesi 15:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TÜYAP Bursa Fuarcılık tarafından düzenlenen Bursa Doğa, Av 2013 Fuarı sona erdi. Yoğun ilgi gören fuarı, 54 bin 198 av tutkunu ziyaret etti.

Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuara, 12 ülkeden 126 firma ve firma temsilciliği katıldı. Dört gün süren fuar, Almanya, Azerbaycan, Belçika, Bosna - Hersek, Bulgaristan, Gürcistan, Hırvatistan, İran, İspanya, İsveç, İtalya, Kırgızistan, Kosova, Kuveyt, Lübnan, Makedonya, Mısır, Rusya, Suudi Arabistan, Ukrayna ve Yunanistan’dan ziyaretçilere de ev sahipliği yaptı.

TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü, yurt içi ve yurt dışından 54 bin 198 kişinin ziyaret ettiği fuarda, avcılık malzemelerinden doğa sporlarına, balıkçılık malzemelerinden av turizmine, kara ve deniz taşıtlarına kadar birçok ürünün sergilendiğini ifade etti. Ersözlü, fuar süresince birçok etkinlik düzenlendiğini kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası