Ege Postası
Geri

Avrupa’da Tur ve Tatil Fiyatları

Birçok insan tatil için her zaman olduğu gibi Avrupa ülkelerini tercih etmektedir.
Avrupa’da Tur ve Tatil Fiyatları
Haberler / Güncel
9 Ağustos 2016 Salı 09:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Birçok insan tatil için her zaman olduğu gibi Avrupa ülkelerini tercih etmektedir. Dünyanın güzel tatil şehirlerine ev sahipliği yapan Avrupa, kısa sürede dünyanın büyük tatil merkezlerinden biri haline gelmiştir. Şimdi sizlere Avrupa’da yapacağınız masallar gibi tatil ve turlar hakkında fiyat bilgileri vereceğiz;

Güncel fiyatları öğrenebileceğiniz, en kaliteli tur firmasından dolu dolu geçirebileceğiniz bir Avrupa tatili avantajları için adresini ziyaret edebilirsiniz.

Thassos Adası Turu

Bu turda Thassos adasına eşsiz bir tur düzenlenmektedir. Avrupa Turları arasında en çok tercih edilenlerin başında yer alan Thassos Turu en hesaplı turlardan biri olarak görülüyor ve tur ücreti yalnızca 288 Euro’dur.

Promosyon Büyük İtalya Turu (Kurban Bayramı)

Bu tur kapsamında Bergamo, Venedik, Roma, Napoli ve Floransa gibi şehirleri gezme fırsatı yakalıyorsunuz ve sadece 699 Euro ödüyorsunuz.

Bulgaristan - Yunanistan & Makedonya Turu

Hem geniş kapsamlı hem de oldukça ucuz olan bu turda Sofya, Tetova, Üsküp, Ohri, Selanik, Kavala ve Bitola şehirlerini geziyorsunuz ve yalnızca 130 Euro gibi düşük bir ücret ödüyorsunuz. Yunan adalarını gemi turlarıyla da keşfedebilirsiniz. Harika adalar arasında gemi yolculuğu muazzam bir deneyim. Yunan adaları gemi turu için vize almanıza gerek bile yok! .

Balkan Yarımadası Turu

Erken rezervasyonla taksit imkânları sunan bu tur ile Resne, Manastır, Tiran, Ulcinj, Budva, Ohrid gölü, Kotor, Neum, Dubrovnik, Poçiel, Mostar, Saraybosna, Belgrad, Üsküp ve Sofya şehirlerini gezme fırsatı yakalamış oluyorsunuz. Her şey dahil toplamda 387 Euro ödeyerek rüya gibi bir tatil yapabilirsiniz.

Orta Avrupa Turu

En çok tercih edilen tatil şehirlerinden olan Budapeşte, Viyana ve Prag gibi şehirlerde tatil yapma fırsatını ayaklarınıza kadar getiren bu tura sadece 399 Euro ödeyerek katılabilirsiniz.

Klasik İtalya Turu

İtalya’nın en güzel şehirlerine yolculuk yapan bu tur sayesinde Floransa, Roma, Venedik ve Milano gibi şehirlerde krallar gibi bir tatil yapabilirsiniz. Üstelik sadece 484 Euro ödeyerek her şey dahil tur fırsatını değerlendirebiliyorsunuz.

Promosyon Paris -  Disneyland Turu

Paris ve Disneyland gibi dünyaca ünlü masal şehirlerinde tatil yapmanıza olanak sağlayan bu turun fiyatı ise sadece 559 Euro.

Promosyon Büyük İspanya Turu

Barselona, Valencia, Madrid, Sevilla, Granada ve Cordoba gibi tatil cenneti olan şehirlerde eşsiz bir tatilin kapılarını açan bu tura sadece 749 Euro ödeyerek katılabiliyorsunuz.

Romanya - Bulgaristan Turu

Burgaz, , Nessebar, Köstence, Veliko, Bükreş, Sofya, Varna ve Piodiv şehirlerini gezmenizi sağlayan bu tura ise yalnızca 270 Euro gibi az bir ücret ödeyerek katılabilir ve hayallerinizde Avrupa tatilini gerçekleştirebilirsiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası