Ege Postası
Geri

Avustralya milletvekilleri, Erivan’da sözde soykırım anıtını ziyaret etti

Ermenistan’da temaslarda bulunan bir grup Avustralyalı milletvekili, başkent Erivan’da sözde soykırım anıtını ziyaret etti. Erivan’ı ziyaret eden heyette, Avustralya’da geçtiğimiz Mayıs ayında sözde Ermeni-Süryani ve Yunan soykırımı...
Avustralya milletvekilleri, Erivan’da sözde soykırım anıtını ziyaret etti
Haberler / Dünya
25 Temmuz 2013 Perşembe 15:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ermenistan’da temaslarda bulunan bir grup Avustralyalı milletvekili, başkent Erivan’da sözde soykırım anıtını ziyaret etti.

Erivan’ı ziyaret eden heyette, Avustralya’da geçtiğimiz Mayıs ayında sözde Ermeni-Süryani ve Yunan soykırımı iddialarını dile getiren Hıristiyan Demokrat Partili Frederick John Fred Nil de bulunuyor. Avustralya heyeti, çeşitli tarihi ve turistik yerleri de ziyaret etti.

Erivan’ın ziyaret eden heyetteki milletvekillerinin isimleri ise şöyle: Frederick John "Fred" Nile (Hıristiyan Demokrat Parti) Amanda Fazio (İşçi Partili), Gladys Berejiklian (Liberal Partili), Marie Ficarra (Liberal Partili), David Clarke, (Lübnanlı Müslüman- Liberal Partili) Shaoquett Moselmane (Labor Partili) Jonathan O'dea (Liberal Partili).

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası