Ege Postası
Geri

Ayakkabıda kış modelleri görücüye çıkıyor

İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda 20 – 23 Haziran 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan 34. İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı, (AYAKKABI KIŞ) kış modasını yaz sıcağına taşıyacak. 2013 sonbahar ve 2014 kış modellerinin...
Ayakkabıda kış modelleri görücüye çıkıyor
Haberler / Ekonomi
18 Haziran 2013 Salı 12:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda 20 – 23 Haziran 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan 34. İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı, (AYAKKABI KIŞ) kış modasını yaz sıcağına taşıyacak. 2013 sonbahar ve 2014 kış modellerinin tanıtılacağı fuara 101 firma katılıyor.

        Fuarda, İzmirli ayakkabıcılarının yanı sıra Ankara, Balıkesir, Gaziantep, İstanbul, Konya, Uşak, Trabzon, İspanya, Romanya, İtalya’dan firmalar yer alıyor. Sadece profesyonel ziyaretçiye açık olacak, Ayakkabı Kış 2013’de, bay, bayan, çocuk ayakkabı, bot, çizme modelleri, çanta, bavul, cüzdan ve kemer tasarımları, sektörel dernek ve kuruluşlar ile sektör yayınlarına yer verildi. Yerli ve yabancı sektör mensuplarını İzmir’de buluşturacak olan fuara, 26 ülkeden alım heyetlerinin gelmesi bekleniyor.

             Yaz ve kış olmak üzere yılda iki kez gerçekleştirilen İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı, İZFAŞ, İzmir Ayakkabıcılar Odası ve Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği'nin (EGEAYSAD) işbirliğiyle ve sektör temsilcilerinin destekleriyle düzenliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası